ZAPPERIPAKETTI

Semba zapperipaketti sisältää zapperilaitteen, kapulat, hammasvarren ja pienen lisäosan. Zapperipaketissa on myös laaja suomen- ja ruotsinkielinen käyttöohje.

Zapperilla voidaan tasapainottaa koko kehoa pitämällä kapuloita käsissä, puhdistaa hampaita pitämällä hammasvartta suussa hampaiden pinnalla ja käsitellä pienellä lisäosalla kipeitä niveliä tai lihaksia, käsitellä purentakiskot tai hammasproteesit jne.

Semba zapperi toimii 9 V paristolla.

Laitteella on vuoden takuu.

Semba zapperipaketin hinta on 285 € (sis. ALV 24%). Postikulut 7 € lisätään hintaan, kun zapperipaketti toimitetaan postitse Suomeen. Muihin maihin toimitettaessa lähetyskulut tarkistetaan maakohtaisesti.

Semba zapperi on valmistettu Tri Hulda Clarkin ohjeiden mukaan, niin että laitteeseen on yhdistetty kolme eri toimintoa.

Kehon tasapainottamiseen zapperi tuottaa 30 kHz taajuista heikkovirtaista sähköimpulssia, joka johdetaan kehoon kahden kuparikapulan kautta kapuloita käsissä pitäen. Semba zapperissa on kuparikapulat, joiden kautta johdettuna sähköimpulssi on tehokas, eikä aiheuta iholle kutiavaa rakkulaista ihottumaa. Kehoa zapperoimalla voidaan vahvistaa ja tasapainottaa kehoa. Zapperin käyttö sopii kaiken ikäisille, sekä terveille että sairaille ihmisille, mutta raskaana oleville laitteen käyttöä ei suositella.

Hampaiden puhdistamiseen zapperi tuottaa 1 kHz taajuista magneetti-impulssia, joka johdetaan kehoon hammasvarren avulla. Hammasvartta pidetään hampaiden pinnalla tai ikenien pinnalla 5 min tai enemmän. Hampaita zapperoimalla voidaan pysäyttää suussa olevan muovimateriaalin (hampaiden paikat ja pinnoitukset, implanttihampaat, purentakiskot ja proteesit) autopolymerisaatioreaktio eli muovin valuminen kehoon. Lisäksi hampaiden zapperointi poistaa hammaskiveä ja värjäytymiä. Hammaszapperin käyttö sopii kaiken ikäisille, sekä terveille että sairaille ihmisille, mutta raskaana oleville ja pahoista sydän- ja verisuonitaudeista kärsiville laitteen käyttöä ei suositella.

Pieni lisäosa tuottaa 1 kHz taajuista magneetti-impulssia. Pieni lisäosa on monikäyttöinen: pienellä lisäosalla voi helpottaa turvotusta ja kipua esim. nyrjähtäneessä nilkassa. Ruoka tai juomapullo voidaan laittaa pienen lisäosan päälle 15 – 30 minuutiksi. Muovisten juomapullojen muovin valuminen vähenee zapperoinnin vaikutuksesta ja ruuassa tai juomassa olevat loiset menettävät kykynsä tarttua.

 

RUOKAZAPPERI

Semba ruokazapperi on 17 cm x 17 cm zapperilevy (18 mm paksu), joka tuottaa 1 kHz magneetti-impulssia. Ruokazapperi ladataan laturilla. Ruokazapperin akku kestää yhdellä latauksella noin 2 kk.

Semba ruokazapperi on helppo kuljettaa mukana ja se on ravintolassa lautasen alla varsin huomaamaton. Lautasellinen ruokaa zapperoituu noin 2-3 min kuluessa. Semba ruokazapperilla voidaan käsitellä kaikkea ruokaa (esim. salaatit, graavikala ja savukala, marjat) ja juomia sekä geenimuunneltua puuvillaa (lasten vaipat, naisten siteet, pikkuhousun suojat ja tamponit, vaatteet).

Laitteella on vuoden takuu.

Semba ruokazapperin hinta on 450 € (sis. ALV 24 %). Postikulut 7 € lisätään hintaan, jos matkaruokazapperi toimitetaan postitse Suomeen. Muihin maihin toimitettaessa lähetyskulut tarkistetaan maakohtaisesti.