ZAPPERIPAKETTI

Semba zapperipaketti sisältää zapperilaitteen, kapulat, hammasvarren ja pienen lisäosan. Zapperipaketissa on myös laaja suomenkielinen käyttöohje.

Zapperilla voidaan tasapainottaa koko kehoa pitämällä kapuloita käsissä puhdistaa hampaita pitämällä hammasvartta suussa hampaiden pinnalla käsitellä pienellä lisäosalla kipeitä niveliä tai lihaksia, käsitellä purentakiskot tai hammasproteesit jne.

Semba zapperi toimii 9 V paristolla. Laitteella on vuoden takuu.
Semba zapperipaketin hinta on 285 € (sis. ALV 24%).
Postikulut 7 € lisätään hintaan, kun zapperipaketti toimitetaan postitse Suomeen. Muihin maihin toimitettaessa lähetyskulut tarkistetaan maakohtaisesti.

Semba zapperi on valmistettu Tri Hulda Clarkin ohjeiden mukaan, niin että laitteeseen on yhdistetty kolme eri toimintoa.

Kehon tasapainottamiseen zapperi tuottaa 30 kHz taajuista heikkovirtaista sähköimpulssia, joka johdetaan kehoon kahden kuparikapulan kautta kapuloita käsissä pitäen. Semba zapperissa on kuparikapulat, joiden kautta johdettuna sähköimpulssi on tehokas, eikä aiheuta iholle kutiavaa rakkulaista ihottumaa. Kehoa zapperoimalla voidaan vahvistaa ja tasapainottaa kehoa. Zapperin käyttö sopii kaiken ikäisille, sekä terveille että sairaille ihmisille, mutta raskaana oleville laitteen käyttöä ei suositella.

Hampaiden puhdistamiseen zapperi tuottaa 1 kHz taajuista magneetti-impulssia, joka johdetaan kehoon hammasvarren avulla. Hammasvartta pidetään hampaiden pinnalla tai ikenien pinnalla 5 min tai enemmän. Hampaita zapperoimalla voidaan pysäyttää suussa olevan muovimateriaalin (hampaiden paikat ja pinnoitukset, implanttihampaat, purentakiskot ja proteesit) autopolymerisaatioreaktio eli muovin valuminen kehoon. Lisäksi hampaiden zapperointi poistaa hammaskiveä ja värjäytymiä. Hammaszapperin käyttö sopii kaiken ikäisille, sekä terveille että sairaille ihmisille, mutta raskaana oleville ja pahoista sydän- ja verisuonitaudeista kärsiville laitteen käyttöä ei suositella.

Ruuan ja juomien käsittelyyn zapperi tuottaa 1 kHz taajuista magneetti-impulssia pienen ruokazapperin kautta. Ruoka tai juomapullo laitetaan ruokazapperin päälle 15 – 30 minuutiksi. Pieni ruokazapperi sopii pienten ruokamäärien tai esimerkiksi vesipullollisen käsittelemiseen.

 

RUOKAZAPPERI

Semba ruokazapperi on 25 cm x 40 cm zapperilevy, joka tuottaa 1 kHz magneetti-impulssia. Ruokazapperi toimii 9 V paristolla.

Semba ruokazapperilla voidaan käsitellä kaikkea ruokaa (esim. salaatti, graavikala ja savukala, marjat) ja juomia sekä geenimuunneltua puuvillaa (lasten vapipat, naisten siteet, pikkuhousunsuojat ja tamponit, vaatteet, liinavaatteet).

Laitteella on vuoden takuu. Semba ruokazapperin hinta on 300 € (sis. ALV 24%). Postikulut 10 € lisätään hintaan, kun ruokazapperi toimitetaan postitse Suomeen. Muihin maihin toimitettaessa lähetyskulut tarkistetaan maakohtaisesti.

 

MATKARUOKAZAPPERI (TEHORUOKAZAPPERI)

Semba matkaruokazapperi on 17 cm x 17 xm zapperilevy, joka tuottaa 1 kHz magneetti-impulssia. Matkaruokazapperi ladataan laturilla. Matkaruokazapperin akku kestää yhdellä latauksella noin 2 kk.

Semba matkaruokazapperi on helppo kuljettaa mukana ja se on ravintolassa lautasen alla varsin huomaamaton.

Semba matkaruokazapperilla voidaan käsitellä kaikkea ruokaa (esim. salaatit, graavikala ja savukala, marjat) ja juomia sekä geenimuunneltua puuvillaa (lasten vaipat, naisten siteet, pikkuhousun suojat ja tamponit, vaatteet).

Laitteella on vuoden takuu. Semba matkaruokazapperin hinta on 300 € (sis. ALV 24 %). Postikulut 10 € lisätään hintaan, jos matkaruokazapperi toimitetaan postitse Suomeen. Muihin maihin toimitettaessa lähetyskulut tarkistetaan maakohtaisesti.