Koulutus

SEMBA OY

Scientific Energy Methods for Balancing

OPISKELE - Koulutus

Marjo Urbanski on tarjonnut vuodesta 2005 lähtien koulutusta niille, jotka haluavat oppia tekemään bioresonanssiterapiaa, erityisesti Bio Meridianin MSAS - Professional laitteella ja IHT (International Health Technologies) BioScanSRT - laitteella, mutta muillakin laitteilla bioresonanssiterapiaa tekevät terapeutit hyötyvät koulutuksesta. 

Koulutus voidaan pitää suomeksi tai englanniksi. 

UUSI ALKEISKURSSI JA PERUSKURSSI alkavat vuoden 2017 aikana. Tarkempi ajankohta selviää, kun ryhmä on muodostunut. Jos olet kiinnostunut opiskelemaan bioresonanssiterapeutiksi tai kertaamaan vanhoja tietojasi, ota yhteyttä Marjo Urbanskiin mahdollisimman pian.

KOULUTUSOHJELMA rakentuu eritasoisista kursseista:

1. Alkeiskurssi - kestää 1:n päivän ja sisältyy bioresonanssilaitteen ja ohjelmiston ostohintaan, jos ne on ostettu Euroopan maahantuojalta Metaix UG (Aixmed GmbH.)

2. Peruskurssi - kestää 6 kertaa 2 päivää (la-su klo 10-18). Kurssin lopussa pidetään kirjallinen koe ja näyttökoe. Lisäksi oppilaan tulee esittää opettajalle 20 asiakasmittausta.

Seuraavat kurssikerrat ovat

Kurssipäivät alkavat klo 10 ja päättyvät klo 18.3. Jatkokurssi - tarkempi ohjelma selviää myöhemmin. Kurssin lopussa pidetään kirjallinen koe ja näyttö- ja mittauskoe. Lisäksi oppilaan tulee esittää opettajalle 40 asiakasmittausta.

4. Jatkokurssitapaamiset -  Peruskurssin suorittaneet voivat osallistua jatkokurssitapaamisiin, joita järjestetään noin kerran kahdessa kuukaudessa lauantaisin klo 10-18. Tapaamisissa on aina ajankohtainen aihe, jota opiskellaan ja toisinaan vierailevia asiantuntijoita.

Seuraavat jatkokurssitapaamiset ovat

la 23.3.2019

 

 

 

 

 

 AJANVARAUS   HINNASTO   ZAPPERIT    BLOGI     OTA YHTEYTTÄ