Koulutus

SEMBA OY

Scientific Energy Methods for Balancing

OPISKELE - Koulutus

Marjo Urbanski on tarjonnut vuodesta 2005 lähtien koulutusta niille, jotka haluavat oppia tekemään bioresonanssiterapiaa, erityisesti Bio Meridianin MSAS - Professional laitteella ja IHT (International Health Technologies) BioScanSRT - laitteella, mutta muillakin laitteilla bioresonanssiterapiaa tekevät terapeutit hyötyvät koulutuksesta. 

Koulutus voidaan pitää suomeksi tai englanniksi. 

Jos olet kiinnostunut opiskelemaan bioresonanssiterapeutiksi tai kertaamaan vanhoja tietojasi, ota yhteyttä Marjo Urbanskiin. Tällä hetkellä ei ole tiedossa uusia kursseja.

KOULUTUSOHJELMA rakentuu eritasoisista kursseista:

1. Alkeiskurssi - kestää 1:n päivän ja sisältyy bioresonanssilaitteen ja ohjelmiston ostohintaan, jos ne on ostettu Euroopan maahantuojalta Metaix UG (Aixmed GmbH.)

2. Peruskurssi - kestää 6 kertaa 2 päivää (la-su klo 10-18). Kurssin lopussa pidetään kirjallinen koe ja näyttökoe. Lisäksi oppilaan tulee esittää opettajalle 20 asiakasmittausta.

Kurssipäivät alkavat klo 10 ja päättyvät klo 18.3. Jatkokurssi - tarkempi ohjelma selviää myöhemmin. Kurssin lopussa pidetään kirjallinen koe ja näyttö- ja mittauskoe. Lisäksi oppilaan tulee esittää opettajalle 40 asiakasmittausta.

4. Jatkokurssitapaamiset -  Peruskurssin suorittaneet voivat osallistua jatkokurssitapaamisiin. Tällä hetkellä jatkokurssitapaamisia ei järjestetä, mutta peruskurssin suorittaneet oppilaat voivat saada lisätietoa ajankohtaisista asioista Facebook - ryhmän kautta tai soittamalla Marjolle.