Opiskelijoille

SEMBA OY

Scientific Energy Methods for Balancing

OPISKELE - Koulutus

Marjo Urbanski on tarjonnut vuodesta 2005 lähtien koulutusta niille, jotka haluavat oppia tekemään bioresonanssiterapiaa, erityisesti Bio Meridianin MSAS - Professional laitteella ja IHT (International Health Technologies) BioScanSRT - laitteella, mutta muillakin laitteilla bioresonanssiterapiaa tekevät terapeutit hyötyvät koulutuksesta. 

Koulutus voidaan pitää suomeksi tai englanniksi. 

Jos olet kiinnostunut opiskelemaan bioresonanssiterapeutiksi tai kertaamaan vanhoja tietojasi, ota yhteyttä Marjo Urbanskiin. Tällä hetkellä ei ole tiedossa uusia kursseja.

KOULUTUSOHJELMA rakentuu eritasoisista kursseista:

1. Alkeiskurssi - kestää 1:n päivän ja sisältyy bioresonanssilaitteen ja ohjelmiston ostohintaan, jos ne on ostettu Euroopan maahantuojalta Metaix UG (Aixmed GmbH.)

2. Peruskurssi - kestää 6 kertaa 2 päivää (la-su klo 10-18). Kurssin lopussa pidetään kirjallinen koe ja näyttökoe. Lisäksi oppilaan tulee esittää opettajalle 20 asiakasmittausta.

Kurssipäivät alkavat klo 10 ja päättyvät klo 18.3. Jatkokurssi - tarkempi ohjelma selviää myöhemmin. Kurssin lopussa pidetään kirjallinen koe ja näyttö- ja mittauskoe. Lisäksi oppilaan tulee esittää opettajalle 40 asiakasmittausta.

4. Jatkokurssitapaamiset -  Peruskurssin suorittaneet voivat osallistua jatkokurssitapaamisiin. Tällä hetkellä jatkokurssitapaamisia ei järjestetä, mutta peruskurssin suorittaneet oppilaat voivat saada lisätietoa ajankohtaisista asioista Facebook - ryhmän kautta tai soittamalla Marjolle. 


 

 

 

 

 

OPISKELE - Luennot

LUENTOAIKATAULUT

Semba Oy:n luennot, luennoitsija Marjo Urbanski


Tällä hetkellä aikataulussa ei ole suunniteltuja luentoja.TILAA LUENTO

Yrityksemme tarjoaa luentoja ja koulutusta yrityksille, yhteisöille, yhdistyksille ja yksityisille ryhmille asiakkaan toiveiden mukaan eripituisina luentoina ja koulutuspäivinä vaihtoehtohoitojen alaan liittyvistä aihepiireistä.

 

Luennoitsijana ja kouluttajana toimii FM, biologi ja terapeutti Marjo Urbanski, jolla on kokemusta opettamisesta yli 20 vuoden ajalta. Marjo Urbanskin tapa luennoida on yleisön huomioonottava ja välitön, ja hänellä on kyky esittää monimutkaiset asiat kiinnostavasti ja selkeästi. Luentojen aiheet antavat uusia näkökulmia ja ratkaisuja terveyden ja tasapainon saavuttamiseksi.

 

Luennot ja koulutukset voidaan pitää suomeksi tai englanniksi.

Ota yhteyttä ja tilaa luento joko sähköpostilla marjourbanski (at) gmail (dot)com tai soita arkipäivänä klo 10-20 Marjo Urbanski 040-5410517 tai lähetä tekstiviesti,niin voimme sopia luennon aiheen, ajankohdan ja hinnan.

 

Valmiiden luentojen aiheita:

 • Bioresonanssiterapia
 • Kehon puhdistaminen
 • Sairauksien syitä ja seurauksia
 • Hampaat
 • Homeongelmat
 • Loiset
 • Geenimuuntelu
 • Vesi
 • Ihminen ajan ja paikan illuusiossa
 • Ihmisen energiakeho ja sen ongelmat

 

 

TUOTTEET - Zapperit

 

Kaikkien zappereiden valmistus ja korjauspalvelu on tilapäisesti lopetettu. Jatkamme zappereiden valmistusta ja korjausta madollisimman pian, mutta aikaisintaan vuoden 2020 aikana.

 

ZAPPERIPAKETTI

Semba zapperipaketti sisältää zapperilaitteen, kapulat, hammasvarren ja pienen ruokazapperin. Zapperipaketissa on myös laaja suomenkielinen käyttöohje.

Bioresonance therapy zapper package sembaZapperilla voidaan

 • tasapainottaa koko kehoa pitämällä kapuloita käsissä
 • puhdistaa hampaita pitämällä hammasvartta suussa hampaiden pinnalla
 • käsitellä ruokazapperilla pieniä määriä ruokaa tai juomia esimerkiksi matkoilla

 

Semba zapperi toimii 9 V paristolla. Laitteella on vuoden takuu.
Semba zapperipaketin hinta on 250 € (sis. ALV 24%).
Postikulut 10 € lisätään hintaan, kun zapperipaketti toimitetaan postitse Suomeen. Muihin maihin toimitettaessa lähetyskulut tarkistetaan maakohtaisesti.

Semba zapperi on valmistettu Tri Hulda Clarkin ohjeiden mukaan, niin että laitteeseen on yhdistetty kolme eri toimintoa.

Kehon tasapainottamiseen zapperi tuottaa 30 kHz taajuista heikkovirtaista sähköimpulssia, joka johdetaan kehoon kahden kuparikapulan kautta kapuloita käsissä pitäen. Semba zapperissa on kuparikapulat, joiden kautta johdettuna sähköimpulssi on tehokas, eikä aiheuta iholle kutiavaa rakkulaista ihottumaa. Kehoa zapperoimalla voidaan vahvistaa ja tasapainottaa kehoa. Zapperin käyttö sopii kaiken ikäisille, sekä terveille että sairaille ihmisille, mutta raskaana oleville laitteen käyttöä ei suositella.


Hampaiden puhdistamiseen zapperi tuottaa 1 kHz taajuista magneetti-impulssia, joka johdetaan kehoon hammasvarren avulla. Hammasvartta pidetään hampaiden pinnalla tai ikenien pinnalla 5 min tai enemmän. Hampaita zapperoimalla voidaan pysäyttää suussa olevan muovimateriaalin (hampaiden paikat ja pinnoitukset, implanttihampaat, purentakiskot ja proteesit) autopolymerisaatioreaktio eli muovin valuminen kehoon. Lisäksi hampaiden zapperointi poistaa hammaskiveä ja värjäytymiä. Hammaszapperin käyttö sopii kaiken ikäisille, sekä terveille että sairaille ihmisille, mutta raskaana oleville ja pahoista sydän- ja verisuonitaudeista kärsiville laitteen käyttöä ei suositella.


Ruuan ja juomien käsittelyyn zapperi tuottaa 1 kHz taajuista magneetti-impulssia pienen ruokazapperin kautta. Ruoka tai juomapullo laitetaan ruokazapperin päälle 15 - 30 minuutiksi. Pieni ruokazapperi sopii pienten ruokamäärien tai esimerkiksi vesipullollisen käsittelemiseen.

 


RUOKAZAPPERI

ruokazapperi semba food zapper whiteSemba ruokazapperi on 25 cm x 40 cm zapperilevy, joka tuottaa 1 kHz magneetti-impulssia. Ruokazapperi toimii 9 V paristolla.


Semba ruokazapperilla voidaan käsitellä kaikkea ruokaa (esim. salaatti, graavikala ja savukala, marjat) ja juomia sekä geenimuunneltua puuvillaa (lasten vapipat, naisten siteet, pikkuhousunsuojat ja tamponit, vaatteet, liinavaatteet).


Laitteella on vuoden takuu. Semba ruokazapperin hinta on 300 € (sis. ALV 24%). Postikulut 10 € lisätään hintaan, kun ruokazapperi toimitetaan postitse Suomeen. Muihin maihin toimitettaessa lähetyskulut tarkistetaan maakohtaisesti.

 

 

MATKARUOKAZAPPERI (TEHORUOKAZAPPERI)


Semba matkaruokazapperi on 17 cm x 17 xm zapperilevy, joka tuottaa 1 kHz magneetti-impulssia. Matkaruokazapperi ladataan laturilla. Matkaruokazapperin akku kestää yhdellä latauksella noin 2 kk.


Semba matkaruokazapperi on helppo kuljettaa mukana ja se on ravintolassa lautasen alla varsin huomaamaton.


Semba matkaruokazapperilla voidaan käsitellä kaikkea ruokaa (esim. salaatit, graavikala ja savukala, marjat) ja juomia sekä geenimuunneltua puuvillaa (lasten vaipat, naisten siteet, pikkuhousun suojat ja tamponit, vaatteet).


Laitteella on vuoden takuu. Semba matkaruokazapperin hinta on 300 € (sis. ALV 24 %). Postikulut 10 € lisätään hintaan, jos matkaruokazapperi toimitetaan postitse Suomeen. Muihin maihin toimitettaessa lähetyskulut tarkistetaan maakohtaisesti.

 

HOIDOT - Bioresonanssiterapiat

Valmistautuminen bioresonanssiterapiaan

Kaikilla bioresonanssilaitteilla asiakkaan mittaamien tapahtuu sormien ja varpaiden akupisteiden kautta tai pitämällä kättä tai jalkoja mittalaitteen päällä. Mittaaminen on nopeaa, ei satu eikä muutenkaan häiritse mitattavan kehon tasapainoa tai aiheuta reaktioita. Pienet lapset saavat olla mittauksen aikana äidin tai isän sylissä. 

 

Samana päivänä kun tulee MSAS Professional - laitteen tutkimukseen ei kannata rasvata sormia ja varpaita, sillä ihovoiteet estävät mittausta akupisteiden kautta. 

Viimeistään vastaanotolla kannattaa poistaa keholta kaikki magneetit, sillä ne estävät oikeiden mittaustulosten saamista. 

Paranemisreaktiot

Joskus bioresonanssiterapiassa, kuten muissakin vaihtoehtohoidoissa, asiakkaan olotila tai oireet saattavat tilapäisesti pahentua hoidon seurauksena. Jos kehoon on kertynyt paljon myrkkyjä, maksan ja munuaisten kyky puhdistaa niitä pois kehosta voi joutua liian koville. Silloin myrkyt voivat aiheuttaa ihottumaa, pahoinvointia ja päänsärkyä. Myös suolistoon kertyneet kuona-aineet voivat aiheuttaa pahoinvointia ja päänsärkyä. Tavallisesti olotilan huononeminen tai oireiden pahentuminen menee ohi nopeasti eikä ole vaarallista. Asiakkaan maksa-arvot voivat kohota tilapäisesti hoitojakson aikana, jos asiakkaassa on paljon homemyrkkyjä. 

Pyrimme hoitamaan asiakkaitamme niin, että paranemisreaktioita ei tulisi tai että ne pysyisivät mahdollisimman pieninä. Ongelmien ilmaantuessa asiakkaan on otettava yhteyttä terapeuttiin. 

Bioresonanssiterapian sopivuus

Bioresonanssiterapia sopii lähes kaikille. Bioresonanssiterapiaa voidaan tehdä sekä pienille vauvoille, kaikenikäisille lapsille, aikuisille että vanhoille ihmisille. Alaikäisellä lapsella tai nuorella tulee olla huoltaja mukana koko mittauksen ja hoidon ajan. Raskaana oleville äideille bioresonanssiterapiaa ei tehdä. Imettäville äideille bioresonanssiterapiaa voidaan tehdä, mutta myrkkyjen puhdistusta vältetään imetyksen aikana. Vakavasti sairaille tehdään bioresonanssiterapiaa vain hoitavan lääkärin kanssa yhteistyössä tai hänen luvallaan. 

Vakavasti psyykkisesti sairaita tai paljon huumeita käyttäneitä voidaan hoitaa bioresonanssiterapialla hyvin, mutta hoito vaatii hoidettavan ympärivuorokautista seurantaa, joten Semba Oy ei voi tarjota hoitoa tällaisissa tapauksissa. 

Henkilöille, joilla on sydämentahdistin tai muita sähköimpulsseilla ohjattavia tai säädeltäviä laitteita kehossaan, ei tavallisesti voida tehdä hoitoa.

Bioresonanssiterapia ja muut vaihtoehtoiset hoidot 

Bioresonanssiterapiahoitojakson aikana asiakas voi vapaasti käyttää muita vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Ainoastaan voimakkaasti kehoa puhdistavia hoitoja on syytä välttää, jos bioresonanssiterapiassa saaduissa tipoissa on mukana paljon puhdistavia taajuuksia. 

Erilaiset muut vaihtoehtoiset hoidot usein tukevat hienolla tavalla bioresonanssiterapiaa ja hoitaja saattaa ohjata asiakasta hakeutumaan muihin vaihtoehtohoitoihin. 

Tavallisesti bioresonanssiterapian ja muiden vaihtoehtohoitojen havainnot asiakkaan terveydentilasta ovat yhteneviä. Eri hoitomuotoja harjoittavat terapeutit käyttävät erilaisia menetelmiä asiakkaan ongelmakohtien havaitsemiseen, mutta yleensä eri menetelmät löytävät samasta asiakkaasta saman ongelmakohdan. 

Bioresonanssiterapia ja virallinen lääketiede 

Semba Oy:ssä pyrimme aina toimimaan hyvässä yhteistyössä virallisen lääketieteen ja muiden viranomaistahojen kanssa noudattaen sekä Suomen lakeja ja asetuksia että bioresonanssiterapeuttien eettisiä sääntöjä. 

Tavoitteena on tarjota virallisia lääketieteellisiä hoitoja tukeva ja laajentava vaihtoehtoinen näkökulma terveyden ja hyvinvoinnin hoitoon niille asiakkaille, jotka sitä kaipaavat ja haluavat, puuttumatta millään tavalla lääketieteellisiin hoitoihin. Vakavasti sairaita asiakkaita hoidetaan vain yhteistyössä asiakasta hoitavan lääkärin kanssa tai asiakasta hoitavan lääkärin luvalla. 

Asiakkaan on tärkeää muistaa, että mitkään bioresonanssilaitteet eivät ole lääketieteellisiä mittalaitteita, eivätkä niillä tehdyt mittaukset tai hoidot korvaa virallisia lääketieteellisiä tutkimuksia tai lääkärin määräämiä lääkityksiä tai muita hoitoja. Bioresonanssilaitteilla saadut mittatulokset eivät myöskään suoraan vastaa verikokeissa tai muissa lääketieteellisissä tutkimuksissa saatuja mittatuloksia. Bioresonanssilaitteilla ei voida mitata verenpainetta, kolesteroliarvoja, veren sokeriarvoja, tai minkään ravintoaineen tai myrkkyaineen määrää veressä tai kudoksissa. Bioresonanssilaitteilla voidaan ainoastaan havaita epätasapaino kehon eri kudoksissa tai elimissä, epätasapaino tietyn ravintoaineen esiintymisessä kehossa tai myrkkyaineen kertyminen kehoon. 

Hyvin koulutettu ja kokenut terapeutti saattaa asiakkaan kertomien oireiden ja tekemiensä mittausten perusteella epäillä asiakkaassa vakavia sairauksia, jolloin hän ohjaa asiakkaan asianmukaisen lääkärin tutkimuksiin. 

Uusi tieteellinen paradigma 

Bioresonanssiterapian taustalla on virallisesta lääketieteestä merkittävästi poikkeava tieteellinen paradigma, joka ottaa huomioon myös ihmisen mittaamisessa ja hoitamisessa modernin fysiikan ja biologian käsitykset

 

 • ajan ja paikan suhteellisuudesta
 • maailmankaikkeuden hologrammisesta ja fraktaalisesta rakenteesta
 • ajatuksen vaikutuksesta ilmiön esiintymiseen
 • materiaalisten hiukkasten ja aaltoliikkeen välisistä dualistisista suhteista
 • seisovien aaltojen merkityksestä aineen rakentumiseen
 • seisovien aaltojen välisistä inteferenssikentistä
 • informaatiokenttien kyvystä säädellä DNA:n, solujen, kudosten ja eliöiden toimintaa
 • solujen ja kudosten kyvystä emittoida ja absorboida energiaa ja informaatiota kaikilla aaltoalueilla
 • eliölajien morfogeneettisten kenttien vaikutuksesta yksilön toimintaan


Viime vuosikymmeninä länsimaissa on voimakkaasti lisääntynyt niiden asiakkaiden määrä, joille pelkkä länsimainen lääketiede ei tarjoa riittäviä vastauksia terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Erityisesti näitä asiakkaita pyrimme palvelemaan.

 

YRITYS - Ajanvaraus

Lähetä näytteet ja muu posti osoitteeseen:

Marjo Urbanski

Semba Oy

Tähteläntie 79

10210 Inkoo

 

 

Vastaanottomme on auki ajanvarauksella!

 

Varaa aikasi bioresonanssi hoitoihin:

 • soittamalla numeroon 040-5410517
 • lähettämällä tekstiviestillä soittopyyntö numeroon 040-5410517
 • sähköpostilla ajanvarauspyyntö Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Semba Oy:n säännöllinen soittoaika on maanantaisin klo 10-12. Arkipäivisin klo 10 – 20 saa soittaa, mutta jos olen kiireinen, pyydän jättämään soittopyynnön tekstiviestillä (lähettäjän koko nimi näkyviin), sähköpostilla tai soittamaan uudestaan. Pyydän huomioimaan, että en välttämättä pysty vastaamaan messenger, facebook ja whatsup viesteihin. 

varaa aika Espoon Bioresonanssi terapiaan

  

semba Bioresonanssi terapia Espoo matinkyläSEMBA Espoossa:

Espoon vastaanotto toimii 

torstaina, perjantaina ja sunnuntaina

osoitteessa 

 

NaturAid

Matinkallio 2 A 

02230 Espoo

(Espoo, Finland)

 

Ajanvaraus: Marjo Urbanski

puh. 040-5410517

  


 

tampere bioresonanssi semba

SEMBA Tampereella:

Tampereen vastaanotto toimii osoitteessa

 

Olotila Moyo
Tuomiokirkonkatu 1
33100 Tampere

(Tampere, Finland)

 

Ajanvaraus: Marjo Urbanski

puh. 040-5410517

Seuraavan kerran Tampereella


pe-la 18.-19.12.2020

pe-la 29.-30.01.2021

pe-la 26.-27.02.2021

pe-la 26.-27.03.2021

pe-la 23.-24.04.2021

pe-la 28.-29.05.2021

pe-la 18.-19.06.2021

 

 


 

lahti bioresonanssiterapia semba

SEMBA Lahdessa:

Lahden vastaanotto toimii osoitteessa

 

Lahden Suolahuone
Vuorikatu 25 C
15110 Lahti

(Lahti, Finland)

 

Ajanvaraus: Piritta Peuranen

puh. 040-7572942

 

Seuraavan kerran Lahdessa

ke            06.01.2021

ti-ke   26.-27.01.2021

ti-ke   23.-24.02.2021

ti-ke   30.-31.03.2021

ti-ke   27.-28.04.2021

ti-ke   25.-26.05.2021

ti-ke   29.-30.06.2021

 


 

salo bioresonanssiterapia semba

SEMBA Salossa:

Salon vastaanotto toimii osoitteessa

 

Auringonsalo

Turuntie 22

24240 Salo

(Salo, Finland)

 

Ajanvaraus Marjo Urbanski

puh. 040-5410517

 

Seuraavan kerran Salossa

ti   02.02.2021

ti   02.03.2021

ti   06.04.2021

ti   04.05.2021

ti   01.06.2021

 

SEMBA Jämsässä:

 

Jämsän vastaanotto toimii osoitteessa

 

Tähtieloa

Keskuskatu 10-12,

42100 Jämsä

(Jämsä, Finland)

 

Ajanvaraus Marjo Urbanski

puh. 040-5410517

 

Seuraavan kerran Jämsässä

Jämsän seuraavaa vastaanottoa ei ole tiedossa.

 

 

 

 

 

 

YRITYS - Henkilökunta

Marjo Urbanski

marjo urbanski bioresonanssiterapeutti tutkija kouluttaja

Semba Oy:n toimitusjohtaja, terapeutti, tutkija ja kouluttaja.

 

Puhuu suomea ja englantia sekä vähän ruotsia ja puolaa.

 

Koulutus: Filosofian maisteri, biologi, tutkija ja opettaja.

 

 

OTA YHTEYTTÄ LOMAKE

 

 

 

  

040-5410517

 

 

 

 

 

 

 

YRITYS - Hinnasto

HOIDOT JA MITTAUKSET

Bioresonanssiterapia MSAS – Professional laitteella

     Perusmittaus (1 tunti)                           150 €

     Lyhyt mittaus (30 min)                            70 €

     Tarkistusmittaus (15 min)                       30 €

     Eläinten mittaus karvanäytteistä            60 €

     Homenäytteiden mittaus (10 liuskaa)    60 €

     Vesinäytteiden mittaus                          30 €

Bioresonanssiterapia HA – laitteella

     Terapia (15 min)                                    20 €

     Spinin kääntäminen (15 min)                20 €

Zapperointi

    Hammaszapperin vuokraus (3 vrk)       30 €

    Zapperin vuokraus - sovitaan

 

 TUOTTEET

Zappereiden valmistuksessa on tauko. Tällä hetkellä kaikki zapperit on loppuunmyyty.

Zapperit

    Zapperipaketti                           250 €

    Ruokazapperi (9 V paristolla)   300 €   

    Matkaruokazapperi (ladattava) 300 €                           

 

 

 LUENNOT

Hinnat sopimuksen mukaan. 

 

 POSTIKULUT

Zappereita postitse toimitettaessa hintoihin lisätään 10 euroa postituskuluja.