MSAS

KEHONOSIEN JA KUDOSTEN TASAPAINOTILAN MITTAUS

MSAS Professional – laitteella mitataan ensin sormien ja varpaiden akupisteiden kautta kehon tärkeimpien kehonosien ja kudosten tasapainotila.

Akupisteen impedanssi (vastus) mitataan lähettämällä akupisteeseen heikko sähköimpulssi mittakärjen avulla.

Jos akupisteen vastus on heikentynyt, mittatulos näkyy tietokoneen asteikolla punaisella (lukema on > 55). Mitä korkeampi lukema, sitä heikompi akupisteen vastus on. Tämä on merkki akupisteeseen liittyvän kudoksen stressaantumisesta tai tulehduksesta.

Jos akupisteen vastus ei ole muuttunut, mittatulos näkyy tietokoneen asteikolla vihreällä (lukema on 45 – 55). Tämä on merkki akupisteeseen liittyvän kudoksen tasapainoisesta toiminnasta.

Jos akupisteen vastus on suurentunut, mittatulos näkyy tietokoneen asteikolla keltaisella (lukema < 45). Mitä pienempi lukema, sitä suurempi on akupisteen vastus. Tämä on merkki akupisteeseen liittyvän kudoksen heikkenemisestä.

Tällä mittauksella saadaan selville, missä ovat kehon eniten epätasapainoiset kudokset ja missä on asiakkaan kokemien oireiden ja ongelmien alkulähde. Esimerkiksi ihottumien takana voivat olla ongelmat itse ihokudokdessa, ihon alaisessa kalvorakenteessa, ihonalaisessa rasvakudoksessa, maksassa tai suolistossa.

KEHON TASAPAINOA HÄIRITSEVIEN TEKIJÖIDEN ETSIMINEN

Kun eniten epätasapainossa olevat kudokset on saatu selville, aletaan etsiä niitä tekijöitä, jotka kehon tasapainoa häiritsevät. Heikentyneen tai tulehtuneen kehonosan tai kudoksen akupisteen kautta lähetetään kehoon eri asioiden taajuusspektri ja katsotaan tapahtuuko resonanssi. Jos resonanssi tapahtuu, piirtyy mittauskäyrä tietokoneen näytöllä vihreälle. Resonanssin aiheuttava asia voi olla raskasmetalli, kemiallinen myrkky, homemyrkky, loinen, bakteeri, virus tai sieni, joka pitää puhdistaa kehosta pois. Resonanssin aiheuttava asia voi myös olla jokin ruoka-aine, lisäravinne, yrtti, homeopaattinen aine tai kukkatippa, jota keho tarvitsee puhdistuakseen tai vahvistuakseen.

TERAPIA JA OHJEET

Mittaamisen jälkeen tehdään terapia. Asiakas pitää metallista kapulaa kädessään tavallisesti 20 min ja löydettyjen asioiden (jotka ovat resonoineet asiakkaassa) taajuutta lähetetään asiakkaaseen. Oikeiden taajuuksien lähettäminen aiheuttaa kehossa olevissa asioissa värähtelyn voimistumisen, jolloin kehon oma immuunijärjestelmä ”huomaa” ongelman helpommin ja poistaa sen. Samalla valmistetaan asiakkaalle informaatiotippa, joka jatkaa hoidon vaikutusta myöhemmin.
Lisäksi asikkaalle neuvotaan tarpeen mukaan yrttikuureja, lisäravinteita ja hyödyllisiä ruoka-aineita.