Lectures

SEMBA OY

Scientific Energy Methods for Balancing

STUDY - Lectures

LUENTOAIKATAULUT

Semba Oy:n luennot, luennoitsija Marjo Urbanski

Semba Oy:n omat luennot pidetään yrityksen tiloissa osoitteessa
Merikotkantie 1, 01450 Vantaa.


Tällä hetkellä aikataulussa ei ole suunniteltuja luentoja.


Luennot muualla Suomessa, luennoitsija Marjo Urbanski

 

TILAA LUENTO

Yrityksemme tarjoaa luentoja ja koulutusta yrityksille, yhteisöille, yhdistyksille ja yksityisille ryhmille asiakkaan toiveiden mukaan eripituisina luentoina ja koulutuspäivinä vaihtoehtohoitojen alaan liittyvistä aihepiireistä.

Luennoitsijana ja kouluttajana toimii FM, biologi ja terapeutti Marjo Urbanski, jolla on kokemusta opettamisesta yli 20 vuoden ajalta. Marjo Urbanskin tapa luennoida on yleisön huomioonottava ja välitön, ja hänellä on kyky esittää monimutkaiset asiat kiinnostavasti ja selkeästi. Luentojen aiheet antavat uusia näkökulmia ja ratkaisuja terveyden ja tasapainon saavuttamiseksi.

Luennot ja koulutukset voidaan pitää suomeksi tai englanniksi.

Ota yhteyttä ja tilaa luento joko sähköpostilla marjourbanski (at) gmail (dot)com tai soita arkipäivänä klo 10-20 Marjo Urbanski 040-5410517 tai lähetä tekstiviesti,niin voimme sopia luennon aiheen, ajankohdan ja hinnan.

 

Valmiiden luentojen aiheita:

Bioresonanssiterapia Kehon puhdistaminen Sairauksien syitä ja seurauksia Hampaat Homeongelmat Loiset Geenimuuntelu Vesi Ihminen ajan ja paikan illuusiossa Ihmisen energiakeho ja sen ongelmat Astraaliloiset

 

 

 BOOKING   PRICELIST   ZAPPERS