Marjo Urbanski

Marjo Urbanski

Jäsenyys Semba Oy:n Kulovalkea-sivustolle oikeuttaa sinut lukemaan, kuuntelemaan ja katsomaan kaikkea sivuston aineistoa. Jäsenyys sivustolle maksetaan kerran vuodessa ja koko maksamasi ajan pääset milloin vain kirjautumaan sivustolle.    Kulovalkea-sivustolla on tietoa loisista ja loisten häätämisestä, homeongelmasta, bioresonanssiterapiasta sekä puhtaasta vedestä ja ruuasta. Sivustolle tulee koko ajan täydentyvä luettelo puhtaista ruoka-aineista sekä ajankohtaista tietoa siitä, miten pitää itsensä mahdollisimman terveenä.  

“Ei savua ilman tulta”

 

Kulovalkea sivusto on auki!

Ensimmäisen vuoden liittymismaksu 120 € (norm. 160 €).

Sivustolle tulee joka kuukausi uusia artikkeleita tärkeistä ja ajankohtaisista terveyteen liittyvistä asioista: loisista ja niiden häätämisestä, homeesta, bioresonanssista, vedestä ja ruuasta. Sivustolla on myös täydentyvä luettelo puhtaaksi mitatuista ruoka-aineista! (Kaikki hinnat sisältävät alv 24%).

Vastuuvapauslauseke - disclaimer

Kaikki Kulovalkea-sivustolla mainitut mittaustulokset ja löydökset on mitattu MSAS Professional bioresonanssilaitteella, eivätkä ne siten välttämättä vastaa lääketieteellisiä tai muita tieteellisiä mittauksia ja löydöksiä. Sivustolla olevat tiedot tai ohjeet eivät korvaa lääketieteellisiä tutkimuksia tai hoitoja. Vakavien terveysongelmien kohdalla kehotamme ottamaan yhteyttä lääkäriin.

Kulovalkea-sivuston materiaalin kopioiminen, jakaminen ja julkaiseminen ilman Marjo Urbanskin lupaa on kielletty.