Services

SEMBA OY

Scientific Energy Methods for Balancing

COMPANY - Services

IHMINEN

Ihmisten tutkimiseen ja hoitamiseen meillä on käytössä monta erilaista laitetta, joiden avulla voidaan monipuolisesti tutkia, arvioida, puhdistaa ja tasapainottaa ihmisen kehoa sekä ylläpitää saavutettua hyvinvointia ja tasapainoa.  

MSAS Professional - laite (Meridian Stress Assessment System)

MSAS Professional – laitteella voidaan mitata tärkeimpien kudosten ja elinten tasapainotila ja etsiä tasapainoa häiritseviä tekijöitä. Tärkeimpiä häiritseviä tekijöitä ovat homemyrkyt, raskasmetallit, kemialliset myrkyt, loiset, bakteerit ja virukset, jotka voidaan tunnistaa ja puhdistaa kehosta. Lisäksi voidaan etsiä kehoa tasapainottavia homeopaattisia valmisteita, kukkatippoja, kivitippoja ja väritippoja. Laitteella voidaan myös todeta yliherkkyyksien aiheuttajat, ruoka-aineallergiat ja mitata ravintoaineiden epätasapaino.

HA – laite (Health Angel)

HA – laiteella voidaan mitata ja hoitaa homeopaattisten ampullien avulla kehon epätasapainotiloja.

Zapperi

Zapperi on helppokäyttöinen ja tehokas pieni resonanssilaite, joka on tarkoitettu kehon vahvistamiseen.

 

ELÄIMET

bioresonanssiterapiaa elaimille kissoille koirilleMSAS – Professional laitteella voidaan mitata eläimiä karva- tai höyhennäytteistä. Eläimistä voidaan mitata loiset, bakteerit, virukset, homemyrkyt, raskasmetallit ja kemialliset myrkyt. Eläimille voidaan etsiä myös tunne-elämää tasapainottavia kukkatippoja, kivitippoja ja väritippoja. Eläimien hoitaminen tapahtuu yksilöllisesti valmistetulla resonanssitipalla ja loiskuureilla. Eläimet reagoivat resonanssiterapiaan herkästi ja paranevat usein nopeasti.

 

 

 

 

 

 

 RUOKA, VESI JA VAATTEET

ruoan veden vaatteiden petivaatteiden mittaaminen bioresonanttilaitteellaRuoka, vesi tai vaatteet voidaan mitata MSAS – Professional laitteella, jotta saadaan selville onko niissä ihmisille haitallisia epäpuhtauksia. Esimerkiksi vesijohtoveden sisältämät pieneliöt ovat monien Suomessa yleisten vaivojen syynä. Vaatteiden pintakäsittelymyrkyt ja geenimuunnellun puuvillan bakteerit puolestaan voivat aiheuttaa pahoja ihottumia.

 

Ruuan, veden ja vaatteiden käsittelemiseen valmistamme ja myymme ruokazappereita.

 

 

 

 

 

 

 

 

YMPÄRISTÖ

ympariston sisailman rakennusten mittaaminen sadesieni myrkytAsiakkaan asuin- ja työskentely-ympäristön sisäilman tai rakennuksien rakenteiden homemyrkyt, sädesieni ja monia kemiallisia myrkkyjä voidaan mitata MSAS – Professional laitteella. Usein mitataan myös asiakkaan patja, tyyny ja peitto, kun etsitään asiakkaan homemyrkytyksen syytä. Jos ympäristöstä ei saada poistettua homemyrkkyjen lähdettä, on homemyrkytyksestä parantuminen vaikeaa.

 

 

 


OPISKELU

Opetamme ja koulutamme sekä asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme että uusia bioresonanssiterapeutteja. Luento- ja kurssivalikoimassamme on monia aiheita asiakkaan haluamana kokonaisuutena. Koulutuksen pituus sovitaan myös asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

 

 BOOKING   PRICELIST   ZAPPERS