SEMBA OY

Scientific Energy Methods for Balancing

 

Kaikkien zappereiden valmistus ja korjauspalvelu on tilapäisesti lopetettu. Jatkamme zappereiden valmistusta ja korjausta madollisimman pian, mutta aikaisintaan vuoden 2020 aikana.

 

ZAPPERIPAKETTI

Semba zapperipaketti sisältää zapperilaitteen, kapulat, hammasvarren ja pienen ruokazapperin. Zapperipaketissa on myös laaja suomenkielinen käyttöohje.

Bioresonance therapy zapper package sembaZapperilla voidaan

  • tasapainottaa koko kehoa pitämällä kapuloita käsissä
  • puhdistaa hampaita pitämällä hammasvartta suussa hampaiden pinnalla
  • käsitellä ruokazapperilla pieniä määriä ruokaa tai juomia esimerkiksi matkoilla

 

Semba zapperi toimii 9 V paristolla. Laitteella on vuoden takuu.
Semba zapperipaketin hinta on 250 € (sis. ALV 24%).
Postikulut 10 € lisätään hintaan, kun zapperipaketti toimitetaan postitse Suomeen. Muihin maihin toimitettaessa lähetyskulut tarkistetaan maakohtaisesti.

Semba zapperi on valmistettu Tri Hulda Clarkin ohjeiden mukaan, niin että laitteeseen on yhdistetty kolme eri toimintoa.

Kehon tasapainottamiseen zapperi tuottaa 30 kHz taajuista heikkovirtaista sähköimpulssia, joka johdetaan kehoon kahden kuparikapulan kautta kapuloita käsissä pitäen. Semba zapperissa on kuparikapulat, joiden kautta johdettuna sähköimpulssi on tehokas, eikä aiheuta iholle kutiavaa rakkulaista ihottumaa. Kehoa zapperoimalla voidaan vahvistaa ja tasapainottaa kehoa. Zapperin käyttö sopii kaiken ikäisille, sekä terveille että sairaille ihmisille, mutta raskaana oleville laitteen käyttöä ei suositella.


Hampaiden puhdistamiseen zapperi tuottaa 1 kHz taajuista magneetti-impulssia, joka johdetaan kehoon hammasvarren avulla. Hammasvartta pidetään hampaiden pinnalla tai ikenien pinnalla 5 min tai enemmän. Hampaita zapperoimalla voidaan pysäyttää suussa olevan muovimateriaalin (hampaiden paikat ja pinnoitukset, implanttihampaat, purentakiskot ja proteesit) autopolymerisaatioreaktio eli muovin valuminen kehoon. Lisäksi hampaiden zapperointi poistaa hammaskiveä ja värjäytymiä. Hammaszapperin käyttö sopii kaiken ikäisille, sekä terveille että sairaille ihmisille, mutta raskaana oleville ja pahoista sydän- ja verisuonitaudeista kärsiville laitteen käyttöä ei suositella.


Ruuan ja juomien käsittelyyn zapperi tuottaa 1 kHz taajuista magneetti-impulssia pienen ruokazapperin kautta. Ruoka tai juomapullo laitetaan ruokazapperin päälle 15 - 30 minuutiksi. Pieni ruokazapperi sopii pienten ruokamäärien tai esimerkiksi vesipullollisen käsittelemiseen.

 


RUOKAZAPPERI

ruokazapperi semba food zapper whiteSemba ruokazapperi on 25 cm x 40 cm zapperilevy, joka tuottaa 1 kHz magneetti-impulssia. Ruokazapperi toimii 9 V paristolla.


Semba ruokazapperilla voidaan käsitellä kaikkea ruokaa (esim. salaatti, graavikala ja savukala, marjat) ja juomia sekä geenimuunneltua puuvillaa (lasten vapipat, naisten siteet, pikkuhousunsuojat ja tamponit, vaatteet, liinavaatteet).


Laitteella on vuoden takuu. Semba ruokazapperin hinta on 300 € (sis. ALV 24%). Postikulut 10 € lisätään hintaan, kun ruokazapperi toimitetaan postitse Suomeen. Muihin maihin toimitettaessa lähetyskulut tarkistetaan maakohtaisesti.

 

 

MATKARUOKAZAPPERI (TEHORUOKAZAPPERI)


Semba matkaruokazapperi on 17 cm x 17 xm zapperilevy, joka tuottaa 1 kHz magneetti-impulssia. Matkaruokazapperi ladataan laturilla. Matkaruokazapperin akku kestää yhdellä latauksella noin 2 kk.


Semba matkaruokazapperi on helppo kuljettaa mukana ja se on ravintolassa lautasen alla varsin huomaamaton.


Semba matkaruokazapperilla voidaan käsitellä kaikkea ruokaa (esim. salaatit, graavikala ja savukala, marjat) ja juomia sekä geenimuunneltua puuvillaa (lasten vaipat, naisten siteet, pikkuhousun suojat ja tamponit, vaatteet).


Laitteella on vuoden takuu. Semba matkaruokazapperin hinta on 300 € (sis. ALV 24 %). Postikulut 10 € lisätään hintaan, jos matkaruokazapperi toimitetaan postitse Suomeen. Muihin maihin toimitettaessa lähetyskulut tarkistetaan maakohtaisesti.

 

Julkaistu kategoriassa Semba

Lähetä näytteet ja muu posti osoitteeseen:

Marjo Urbanski

Semba Oy

Tähteläntie 79

10210 Inkoo

 

 

Vastaanottomme on auki ajanvarauksella!

 

Varaa aikasi bioresonanssi hoitoihin:

  • soittamalla numeroon 040-5410517
  • lähettämällä tekstiviestillä soittopyyntö numeroon 040-5410517
  • sähköpostilla ajanvarauspyyntö Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Semba Oy:n säännöllinen soittoaika on maanantaisin klo 10-12. Arkipäivisin klo 10 – 20 saa soittaa, mutta jos olen kiireinen, pyydän jättämään soittopyynnön tekstiviestillä (lähettäjän koko nimi näkyviin), sähköpostilla tai soittamaan uudestaan. Pyydän huomioimaan, että en välttämättä pysty vastaamaan messenger, facebook ja whatsup viesteihin. 

varaa aika Espoon Bioresonanssi terapiaan

  

semba Bioresonanssi terapia Espoo matinkyläSEMBA Espoossa:

Espoon vastaanotto toimii 

torstaina, perjantaina ja sunnuntaina

osoitteessa 

 

NaturAid

Matinkallio 2 A 

02230 Espoo

(Espoo, Finland)

 

Ajanvaraus: Marjo Urbanski

puh. 040-5410517

  


 

tampere bioresonanssi semba

SEMBA Tampereella:

Tampereen vastaanotto toimii osoitteessa

 

Olotila Moyo
Tuomiokirkonkatu 1
33100 Tampere

(Tampere, Finland)

 

Ajanvaraus: Marjo Urbanski

puh. 040-5410517

Seuraavan kerran Tampereella


pe-la 18.-19.12.2020

pe-la 29.-30.01.2021

pe-la 26.-27.02.2021

pe-la 26.-27.03.2021

pe-la 23.-24.04.2021

pe-la 28.-29.05.2021

pe-la 18.-19.06.2021

 

 


 

lahti bioresonanssiterapia semba

SEMBA Lahdessa:

Lahden vastaanotto toimii osoitteessa

 

Lahden Suolahuone
Vuorikatu 25 C
15110 Lahti

(Lahti, Finland)

 

Ajanvaraus: Piritta Peuranen

puh. 040-7572942

 

Seuraavan kerran Lahdessa

ke            06.01.2021

ti-ke   26.-27.01.2021

ti-ke   23.-24.02.2021

ti-ke   30.-31.03.2021

ti-ke   27.-28.04.2021

ti-ke   25.-26.05.2021

ti-ke   29.-30.06.2021

 


 

salo bioresonanssiterapia semba

SEMBA Salossa:

Salon vastaanotto toimii osoitteessa

 

Auringonsalo

Turuntie 22

24240 Salo

(Salo, Finland)

 

Ajanvaraus Marjo Urbanski

puh. 040-5410517

 

Seuraavan kerran Salossa

ti   02.02.2021

ti   02.03.2021

ti   06.04.2021

ti   04.05.2021

ti   01.06.2021

 

SEMBA Jämsässä:

 

Jämsän vastaanotto toimii osoitteessa

 

Tähtieloa

Keskuskatu 10-12,

42100 Jämsä

(Jämsä, Finland)

 

Ajanvaraus Marjo Urbanski

puh. 040-5410517

 

Seuraavan kerran Jämsässä

Jämsän seuraavaa vastaanottoa ei ole tiedossa.

 

 

 

 

 

 

Julkaistu kategoriassa Semba

Semba Oy on vuonna 1999 perustettu bioresonanssiterapiaa tarjoava yritys.

 

Bioresonanssiterapiat ovat Suomessa vaihtoehtohoitoja, joiden tekemiseen käytettävät bioresonanssilaitteet edustavat samalla tieteellisen ja teknisen kehityksen uusinta ja innovatiivisinta kärkeä.

 

Bioresonanssiterapiassa tutkitaan ja hoidetaan (=terapia) eläviä (=bio) olentoja, pääasiassa ihmisiä ja eläimiä, aaltoliikkeen myötävaikuttamisen (=resonanssi) avulla.

 

Toisin sanoen, kun ihmistä tutkitaan tai hoidetaan, lähetetään ihmisen kehoon bioresonanssilaitteella tietyn taajuinen aaltoliike ja annetaan lähetetyn taajuuden vaikuttaa tarvittava aika. Kehoon lähetettävä aalto voi olla yksinkertainen heikko sähköimpulssi, monimutkaisempi radioaaltospektri tai hyvin monimutkainen aaltoliikematriisi. Kun lähetetty aalto resonoi kehossa olevan asian kanssa, voidaan kehossa oleva asia ja sen sijainti tunnistaa. Kun samaa aaltoa lähetetään kehoon riittävän kauan, voidaan kehossa olevan häiriötekijän värähtelemä aaltoliike hajottaa, jolloin kyseinen häiriötekijä poistuu kehosta.

 

Semba Oy:ssä tutkimme erilaisilla bioresonanssilaitteilla pääasiassa ihmisiä. Bioresonanssiterapiassa ihminen ymmärretään kokonaisuutena, jossa kaikki kehonosat, elimet, kudokset ja solut ovat jatkuvasti yhteydessä toisiinsa ja minkä tahansa osan häiriö vaikuttaa koko kehoon. Bioresonanssiterapiassa otetaan huomioon kehon lisäksi tunteiden, ajatusten ja uskomusten vaikutus koko ihmisen terveyteen ja tasapainoon. Myös ravinnon, veden ja ympäristön vaikutus ihmisen hyvinvointiin on suuri, joten niiden puhtaudesta ja terveellisyydestä huolehtiminen on tärkeä osa bioresonanssiterapiaa.

 

  

Tavoitteemme on tutkia asiakkaamme kokonaisvaltaisesti, monipuolisesti ja tarkasti, jotta voisimme syvällisesti ymmärtää hänen vaivojensa ja epätasapainotilojensa syyt ja seuraukset. Haluamme selvittää, mikä asiakkaan vaivan aiheuttaa, mistä ja miten vaivan aiheuttaja on asiakkaaseen tullut ja miksi se on asiakkaaseen tarttunut.

 

Vaivojen ja epätasapainotilojen monimutkaisen ja monikerroksisen syiden ja seurausten verkoston purkaminen lempeästi ja tehokkaasti vaatii terapeutilta paljon tietoa, kokemusta ja ymmärrystä.

 

Tavoitteemme on hoitaa asiakkaamme kärsivällisesti hänen kehoaan kunnioittaen ja käyttäen parhaita hoitomenetelmiä oikeassa järjestyksessä. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön pitkän kokemuksemme ja laajan tietotaitomme, jotta mahdollisimman moni voisi elää elämäänsä terveenä ja tasapainoisena.

 

 

Saavutetun terveyden ja tasapainon ylläpitäminen vaatii asiakkaalta rohkeutta, avoimuutta ja halua nähdä asioita uudesta näkökulmasta ja oppia uusia toimintatapoja.

 

Tavoitteemme on opettaa asiakkaillemme erilaisia tapoja pitää keho, ruoka, vesi, vaatteet ja ympäristö puhtaana ja terveyttä ja tasapainoa edistävänä. Etsimme jatkuvasti uutta tietoa ja ymmärrystä ihmisten auttamiseksi seuraamalla sekä länsimaisen tieteen ja tekniikan kehitystä että etsimällä vanhaa perittyä tietoa eri kulttuurien käyttämistä hoitomenetelmistä.

  

 

Julkaistu kategoriassa Semba